Nőkről nőknek

Dr. Murányi Zoltán
Nőgyógyász
általános nőgyógyász,szülész-nőgyógyász,meddőségi specialista

Kérdések, amikkel hozzám fordulhatnak:


Menstruációval, fertőzésekkel, HPV-vel és egyéb különböző nőgyógyászati megbetegedésekkel kapcsolatos kérdését felteheti Dr. Murányi Zoltán nőgyógyász szakorvosnak.
tovább »
1 2 3 4 5 6...
Kérdés:
rbernadett
2015. április 21. (kedd) 08:56
Tisztelt Doktor Úr! Olyan problémával fordulnék Önhöz, ami már régóta megkeseríti a mindennapjaimat. Még jóval a szexuális életem előtt jelentkezett nálam az aktív fehér tűrószerű folyás, égés, fájdalom, majd puha bőrkinövések jelentek meg a hugycsőnyílásom két oldalán, mik körül a bőröm piros, és sárga pöttyök vannak rajta. Egyszer felfáztam, és kaptam rá port, amit lefekvés előtt kell meginni, és azzal elmúlt minden fájdalmam, csak a külső kinövések maradtak meg. A napokban újabb kinövések jelentkeztek lejjebb, és jöttek elő a régebbi tünetek, mint az erős folyás, viszketés, fájdalom. Sehol sem találtam eddig választ a problémámra, és a vizsgálattól rettegek! Nagyon szépen köszönöm a válaszát! Szép napot!
Válasz:
Dr. Murányi Zoltán
Nőgyógyász
Tisztelt Hölgyem! Így távolról nehéz megítélni a panaszai okát, de az tűnik valószínűnek, hogy vírusos eredetű szemölcsről lehet szó. Ne féljen a vizsgálattól mindenképpen látni kellene. Ha felkeres Fény u-i rendelőmben, szívesen segítek Önnek.
Kérdés:
borsi78
2015. április 3. (péntek) 09:55
Tisztelt doktor úr!37 éves vagyok 2015 janárjában hagytam abba a fogamzásgátló tabletta szedését februárban húsz napra jött meg a vérzésem ami négy napig volt meg.március 8-án 24 napra meg jött akkor öt napig volt meg.Március 31-én 18 napra meg jött a vérzésem.Ez normális.Lehet baj,is forduljak orvoshoz.Válaszát előre is köszönöm.Tisztelettel:borsi78
Válasz:
Dr. Murányi Zoltán
Nőgyógyász
Tisztelt Hölgyem! Fogamzásgátló abbahagyása után sokszor van átmeneti zavar a ciklusban. Ha 3 hónapnál tovább tart, forduljon orvoshoz.
Kérdés:
Claudia
2015. április 3. (péntek) 09:50
Tisztelt Doktor Úr! Azzal a kérdéssel fordulnék Önhöz, hogy májusban lesz 1 éve, hogy fogamzásgátló tablettát szedek. Én még így is biztosra szoktam menni, és biológia szakosokat szoktam megkérdezni néhány kérdésről. Viszont Bennük kételkedem. Így szeretném megkérdezni Öntől, mint nőgyógyász, hogy az ovuláció alatt, ha Én a párommal szexuális kapcsolatot létesítek, annak van-e esélye a teherbe esésnek? Csak szimpla kíváncsiság vezérel. Válaszát előre is köszönöm! Tisztelettel: Klaudia
Válasz:
Dr. Murányi Zoltán
Nőgyógyász
Tisztelt Hölgyem! Ha rendszeresen szed fogamzásgátlót, akkor a ciklus egyik szakaszában sem lesz terhes.
Kérdés:
betyarrne
2015. április 3. (péntek) 09:46
Tisztelt Doktor Úr! 5 évig volt fennt a Mirena, ami 6 napja került lecserélésre Levosertre. Azóta pecsételő vérzésem van. Ez normális? Mert én arra gondoltam, hogy ahogy eddig fent volt a Mirena és nem volt mellette vérzés (max. egy évben egy-két alkalommal minimális pecsételés pár napig) és elvékonyodott a méhnyálkahártya, így a csere után sem lesz. Vagy ez most még a beavatkozás miatt van? Meddig normális? Köszönöm válaszát: Tné
Válasz:
Dr. Murányi Zoltán
Nőgyógyász
Tisztelt Hölgyem! Ez még spirálcsere után lehetséges néhány hétig. Ha később sem múlik el, meg kell nézni.
Kérdés:
ercsike
2015. április 3. (péntek) 09:44
Tisztelt Doktor Úr ! olyan kérdésem lenne hogy eddig minden hónap 15 dikén jött meg a menstruációm és most meg késik már 5 napja és a terheségi teszt is negatív lett amit csináltam mégse jött meg a menstruációm már nagyon feszült vagyok ez miat és ideges hogy mi lehet ennek az oka
Válasz:
Dr. Murányi Zoltán
Nőgyógyász
Tisztelt Hölgyem! Több oka is lehet, pl. stressz, utazás, túlzott sport, fogyás, vagy akár petefészek cysta is előfordulhat. Ha továbbra sem jön meg, javaslok egy nőgyógyászati vizsgálatot.
Kérdés:
askingforhelp18
2015. március 18. (szerda) 12:34
Tisztelt Doktor Úr! Most 8.hete hogy lefeküdtem a barátommal.Első alkalom volt mindkettőnknek. Védekeztünk óvszerrel,illetve még megszakítást is alkalmaztunk hogy csökkentsük a terhesség esélyét.A gumi nem szakadt ki. Azóta egyszer megjött a menzeszem,35 napra.(Rendesen,ahogy szokott). Utána a 14.naptól barnás folyásom volt 4 napig,az utolsó nap egy kicsit véres is volt. Ma vagyok a 35. Napnál de még nem jött meg. Ma reggel végeztem terhességi tesztet, negatív lett. Semmi terhességre utaló tünetem nincs. Egyedül az alhasam görcsölt a napokban rövid ideig és enyhén. Lehetséges még így is hogy terhes vagyok? Előre is köszönöm a válaszát!
Válasz:
Dr. Murányi Zoltán
Nőgyógyász
Tisztelt Hölgyem! Az elmondottak alapján szinte biztos, hogy nem terhes.
Kérdés:
Bettike0617
2015. március 18. (szerda) 12:32
Tisztelt Doktorúr! A páromnak elég erős ekcémája van,ami a kezén jön k nagyon,elégé sebes.Ettől a szex során nekem lehet valamilyen problémám?
Válasz:
Dr. Murányi Zoltán
Nőgyógyász
Tisztelt Hölgyem! Az ekcéma nem fertőzéstől van. Ha a kisebesedett részek nincsenek elfertőződve, akkor elvileg nem lehet baja.
Kérdés:
Vica33
2015. március 18. (szerda) 12:25
Kedves Murányi doktor úr! Március 4-én kacskonizációs műtétem volt, méhszájseb miatt (tíz forintos nagyságú kimetszést mondott az orvos). Már itthon vagyok, nincs vérzésem, sem fájdalmam, csak a "beígért" folyás, és egy pici nyomás érzés. Az lenne a kérdésem, hogy szabad-e már hosszabban sétálnom, mi az a mozgás, ami egyáltalán nem ajánlott(hajolás, emelés, tánc, guggolás, stb.), illetve mikortól kezdhetek majd el újra jógázni a műtét után.(mert ebben sok olyan gyakorlat van,ami hasra-kismedencére hat)Illetve probiotikus-gyógynövényes hüvelykúp alkalmazását mikortól javasolja? Válaszát előre is nagyon köszönöm! Üdvözlettel: Vica
Válasz:
Dr. Murányi Zoltán
Nőgyógyász
Tisztelt Hölgyem! Könnyebb sétát már a műtét után 3-4 nappal tehet. Nagyobb megerőltetést igénylő gyakorlatokat azonban legalább 4 hétig ne végezzen és a hüvelykúp alkalmazását sem javaslom addig.
Kérdés:
klaudia8521
2015. március 18. (szerda) 12:16
Tisztelt Doktor úr, egy olyan problémával fordulok Önhöz, hogy érdekes és eddig nem tapasztalt folyásom van. Hasonló a szilikonhoz. A tojás fehérje állagútól jóval erősebb. És még a wc papírhoz is hozzá ragadt.... Picit fáj a hasam, de nem vészes. Köszönöm a segítségét!
Válasz:
Dr. Murányi Zoltán
Nőgyógyász
Tisztelt Hölgyem! Ez lehet középidős váladék is, ahogy leírta arra jellemző, és a pici hasfájás is előfordulhat az ovuláció idejében. Ha nem múlik el, szívesen megnézem, hogy nem valamilyen fertőzés okozza-e.
Kérdés:
Bettike0617
2015. február 22. (vasárnap) 18:18
Tisztelt Doktor úr! Már egy ideje egyre erősödő viszketésem van.Ami nap megnéztem hát ha látok valamit amitől ez lehet. A csiklónál egy vágás szerű seb van,de nem hinném hogy borotva okozta. Elèg vörös a szeméremtest és nagyon viszket. Mitől lehet?? Köszönöm válaszát!
Válasz:
Dr. Murányi Zoltán
Nőgyógyász
Tisztelt Hölgyem Lehet valamilyen fertőzés a háttérben esetleg gomba vagy baktérium. Ezenkivül lehet esetleg mechanikai ok kidörzsölődés, vagy allergia is. Ha felkeres Fény u.-i rendelőmben, szivesen megvizsgálom, és segitek megoldani a problémát.

1 2 3 4 5 6...

Keresés

Tartalomban:

Kérdése van?

Menstruációs kalkulátor

Ovuláció számláló

Terhességi számláló

Naptár
H K Sze Cs P Szo V
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Ingyenes regisztrációt követően elmentheted menstruációs adataidat, beállíthatod, mikor szeretnél értesítéseket kapni nőgyógyászati eseményekről, kérdezhetsz orvosainktól. Bővebben...

hirdetés

Mit tehetsz az terhességi cukorbetegség kialakulása ellen?

- őrizd meg az ideális testsúlyodat

- étkezz és mozogj egészségesen,

- ellenőrizd egészségi állapotodat rendszeresen.

 
 
info@intima.hu
06 70 431 8692
Munkanapokon: 9:00-17.00

További információk

hirdetés


Lactofeel hüvelygél 7x5 ml

  • Ár: 3890 Ft
  • Akciós ár: 3490 Ft

VICHY CelluDestock karcsúsító gél 300 ml

  • Ár: 7490 Ft
  • Akciós ár: 6990 Ft

La Roche-Posay ANTHELIOS XL NAPTEJ 50+ 300 ml

  • Ár: 5490 Ft
  • Akciós ár: 4990 Ft

CETEBE RETARD Kapszula 120 db

  • Ár: 4490 Ft
  • Akciós ár: 4055 Ft

Terhességi csomag 2.

  • Ár: 17700 Ft

EUCERIN DermoDensfyer szem- és szájkontúr 15 ml

  • Ár: 6090 Ft
  • Akciós ár: 5675 Ft

La Roche-Posay ANTHELIOS SPF 30 Napvédő Gél 100 ml

  • Ár: 5070 Ft
  • Akciós ár: 4560 Ft

Femibion 800 Folsav Metafolin tabletta 30 db/doboz

  • Ár: 3950 Ft
  • Akciós ár: 3590 Ft

Femibion 400 Folsav Metafolin tabletta 60 db/doboz

  • Ár: 6350 Ft
  • Akciós ár: 5650 Ft

La Roche-Posay ANTHELIOS AC SPF 30 Extreme Fluid 50 ml

  • Ár: 4865 Ft
  • Akciós ár: 4380 Ft

EUCERIN Hyaluron-Filler szemránckrém 15 ml

  • Ár: 5615 Ft
  • Akciós ár: 5399 Ft

VICHY Normaderm micellás arclemosó 200 ml

  • Ár: 3750 Ft
  • Akciós ár: 3445 Ft

La Roche-Posay ANTHELIOS XL SPF 50+ Ajakápoló 3 ml

  • Ár: 2530 Ft
  • Akciós ár: 2275 Ft
 
hirdetés