Menü

Ajánlom a Facebookon
Tisztelt Doktor Úr! Lenne egy problémám, amiben tanácstalan vagyok és a segítségét szeretném kérni. 20 éves lány vagyok, elég sok nőgyógyászati problémám van. 2009-ben egy méhnyakrák szűrésen találtak HPV vírust a szervezetemben. Ezért fél évente kellet járnom szűrésekre. Majd 2010-ben vettek egy szövettanulmányt is. A vizsgálati eredményem: "A minta HPV DNS pozitív, alacsony kockázatú HPV (LR) típusokat tartalmaz. Az LR csoportból csak a 6-os és 11-es típusokat tipizáljuk." Azóta a szűrési vizsgálatokon már P2-vel jelölik az eredményt. Továbbá 2009 óta rendszeresen fel vagyok fázva, ez fájó, égő és néha véres tünetekkel jár. Szedek tőzegáfonya tablettát és iszok tőzegáfonya teát is. Volt már herpeszem, és Vaginitis - hüvely gyulladásom többször is. Legutóbb, idén június végén pedig cisztát találtak a petefészkemen. Ezeket azért is írtam le, mert 7 hetes terhes vagyok (ez az első terhességem), nem terveztük a babát, ezért a párommal úgy döntenénk, hogy elvetetnénk. De, én viszont félek, hogy ha most ennyi problémával elvetetném, akkor többet már nem eshetek teherbe. Kérem segítsen, hogy ön mit tanácsolna, mennyire kockázatos így ennyi problémával egy abortusz, mert ha nagy az esély rá, hogy nem lehetne gyerekem, akkor természetesen szó sincs az abortuszról, és megtartanánk. Vagy ezeknek a problémáknak nincs semmi komolyabb jelentősége az abortusz miatt, és utána lehet még gyerekem? Előre is köszönöm a segítségét és a tanácsát! További szép napot! Alexa Tisztelt Hölgyem! Az abortusznak a panaszaitól függetlenül is lehet szövődménye. Ha valamilyen fertőzése van, akkor növeli a gyulladásos szövődmények esélyét.
Ajánlom a Facebookon

Belépés

close
