Menü

Ajánlom a Facebookon
Tisztelt Doktor Úr! A párommal babát szeetnénk. Május óta nem használom a Nuva Ringet. Voltam rákszűrrésen, fogászaton, szedtem Detralexet (örökletes visszér prroblémáim vannak). A hónaljárokban tapintható csomóm van. Korábbi lelet szerint a tejmirigy határértéken van. Július közepére van ultrahangra időpontom, hogy újra megnézzék. A gyűrű levétele óta mindig óvaszerrel védekezünk, amit rendszeresen ellenőrzünk:) Szeretném megvárni a mell uh eredményét, illetve, hogy beálljon a cilusom. A korábbiakban mindig 28 napos volt. Azóta volt már 25 napos, illetve a mostanit még nem tudom, papír szerint már meg kellene jönnie. Terhesség kizárva. Lehetséges, hogy hosszabb ideig nem fog beállni? Meddig érdemes vele várni? Mikortól javasolt próbálkozni: Ősszel leszek 330 éves. Nem szeretnék az időből sem kicsúszni, viszont szerettnék teljes mértékben testileg is készen állni egy új élet befogadására-kihordássára. Válaszát köszönve, tisztelettel: Dóri Kedves Dóri! A mell-ultrahang eredményét valóban érdemes megvárni, illetve ki kell zárni a rosszindulatú elváltozás jelenlétét. Ennek birtokában nem látom okát, hogy spontán próbálkozzanak. Amennyiben 1 évig nem járnak sikerrel, indokolttá válik alaposabb kivizsgálás komplex meddőségi centrumban. Üdvözlettel, Dr. Vereczkey Attila
Ajánlom a Facebookon

Belépés

close
