Menü

Ajánlom a Facebookon
Kisbabát szeretnénk a férjemmel, és most fogom abbahagyni a gyógyszer szedését. A Milligestet szedem 4 éve. Mielőtt elkezdtem szedni a tablettát, rendszertelenek voltak a vérzéseim. Volt, amikor hónapokig meg sem jött. Az akkori nőgyógyászom (tekintettel arra, hogy még nem akartam fogamzásgátlót szedni) elküldött laborba, és kiderült, hogy a prolaktin szintem magas. Felírt egy Bromochriptin-Richter nevű gyógyszert (remélem jól írom a nevét), és egy év után sikerült a prolaktin értéket optimalizálni. Kb. másfél éve szedtem ezt a gyógyszert, amikor a kérésemre fogamzásgátlót írt fel. Akkor azt a tanácsot kaptam tőle, hogy ha kisbabát szeretnék, és abbahagyom a fogamzásgátlót, újra kell majd szednem ezt a gyógyszert. Most attól tartok, hogy ha abbahagyom a Milligest szedését, újra rendszertelenek lesznek a vérzéseim, és a vele járó görcsök, fejfájás és egyéb tünetek is újra elviselhetetlenek lesznek. Abban szeretném a Doktor Úr tanácsát kérni, hogy a fogamzásgátló abbahagyását követően azonnal forduljak-e orvoshoz, vagy várjak, hogy mi fog történni, és ha tényleg bekövetkeznek a fent írtak, csak akkor menjek. Lehet, hogy ez csak egy szimpla aggodalom, amivel nem kell foglalkoznom? A négyévi gyógyszerszedés után lehetséges, hogy bármilyen gyógyszeres beavatkozás nélkül képes leszek teherbe esni? Tisztelt Hölgyem! Lehetséges, hogy mindenféle beavatkozás nélkül is terhes lesz. kb. 3 hónapot azonban a gyógyszerszedés után érdemes kihagyni. Ha panasza lenne, akkor fordulhat hozzám is személyesen.
Ajánlom a Facebookon

Belépés

close
